Для контроля персоналу

Система Free Track здійснює gps моніторинг мобільного персоналу (агентів з продажу, торгових представників, експедиторів, кур’єрів, менеджерів) на основі системи супутникового моніторингу. Використання мобільного телефону з вбудованим персональним GPS трекером дозволяє проконтролювати відвідування торгових точок, переміщення персоналу, дотримання маршрутів руху, час перебування в замовника.

Експедитори та кур’єри основну частину робочого часу проводять поза офісом. Джіпіес трекер для людей дає реальну оцінку ефективності їх роботи, а можливість аналізу, надає достовірну інформацію про факти відвідування: запланованих точок, маршрутів пересування і, кількості часу, проведеного менеджером у клієнта.

Завдяки програмі, яка встановлюється на мобільний телефон, активізується персональний gps трекер і з заданою періодичністю визначається місцезнаходження працівників. Далі по каналах мобільного зв’язку, детальна інформація про переміщення в режимі реального часу передається на сервер.

Диспетчерське програмне забезпечення надасть вам можливість переглянути історію пересування. У програмі стеження можна задати контрольні зони, які необхідно працівнику відвідати, а диспетчеру проконтролювати. Отже, gps моніторинг співробітників від Free Track може проконтролювати відвідування контрольних точок персоналом і дотримання заданих маршрутів руху.