Для служби доставки

Система FreeTrack надає широкі можливості для ефективного використання транспорту та формування оптимальних (коротких) маршрутів доставки. В екстрених випадках Система дозволяє сповіщати Клієнта про можливу затримку кур’єра, що позитивно впливає на імідж служби та сприяє збільшенню кількості замовлень.

Режим роботи транспорту служб доставки і кур’єрських служб вимагає досягнення максимального коефіцієнта використання наявної техніки і зниження витрат на обслуговування. Система GPS моніторингу FreeTrack дозволить визначити найближче вільне транспортний засіб, відправити його на завдання і проконтролювати виконання роботи. Широкий спектр інструментів Системи дозволяє Клієнту ефективно контролювати витрату палива і припинити нецільове використання транспортних засобів та інших зловживань. Крім того, аналіз накопичених даних дозволить оптимізувати маршрути проходження, встановити оптимальний розмір автопарку і найбільш ефективно визначити межі дільниць, що обслуговуються. Це значно зменшить експлуатаційно-транспортні витрати і підвищить рівень сервісу в цілому.

FreeTrack надає службам доставки і кур’єрським службам наступні можливості:

  • Відслідковувати в режимі реального часу транспортні засоби та вантажі – контроль в “on-line” режимі пересування автомобілів і вантажів. Дані висвічуються на електронній карті і відображаються у вигляді узагальнюючих звітів.
  • Здійснити контроль за дотриманням маршрутів і графіків руху – задаючи контрольні зони і маршрути для різного типу автомобілів на електронній карті за допомогою диспетчерського програмного забезпечення. Відповідно в звітах фіксуються дані про перетин кордонів контрольної зони або відхилення від маршруту, про що негайно повідомляється диспетчера Клієнта.
  • Виявити нецільове використання транспортних засобів, унеможливити здійснення водіями так званих “лівих рейсів”
  • Здійснити контроль за витратою палива , об’ємом заправок і зливів, часу і місця заправок
  • Здійснити контроль за відкриттям дверей контейнерів і вантажних відсіків – використовуючи відповідні пристрої. Час і місце відкриття вантажного відсіку або контейнера фіксується системою, яка інформує про це відповідального менеджера або диспетчера Клієнта.
  • Здійснити контроль за вологістю і температурою в контейнерах або вантажних відсіках – використовуючи датчики температури. Завдяки чому системою формується звіт про невідповідність температурного режиму і, відповідно, отримуємо можливість перегляду повідомлень в режимі реального часу про порушення температурного режиму і переглянути звіти про відхилення від заданих температурних значень за встановлений період часу, як в цифровому так і в графічному вигляді.
  • Зменшити витрати на стільникові розмови, особливо коли водій знаходиться в роумінгу (характерно для міжнародних перевізників)
  • Допоможе сформувати різноманітні спеціалізовані звіти.
  Для кращого розуміння потенційним клієнтом, як працює наша система, наводимо зразки звітів по геозонах: Для служби доставки Для служби доставки