Монтаж GPS-обладнання

FreeTrack пропонує послуги із підбору, встановлення та сервісного супроводу GPS-обладнання (gps-трекерів, датчиків рівня пального, термодатчиків, відеореєстрторів та багато іншого) на найвищому професійному рівні.

Першим кроком у впровадженні супутникового контролю транспорту є, безумовно, встановлення GPS-обладнання на об’єкт відстеження. Досить часто, на цьому етапі, замовники стикаються із ситуацією, коли компанії-оператори, які пропонують відповідні послуги, не мають своєї власної технічної служби, котра б на професійному рівні провела встановлення gps-терміналів та здійснювала поточне сервісне обслуговування. Зазвичай такі інтегратори користаються послугами партнерських СТО, а подекуди просто звертається до першого-ліпшого автоелектрика.

Монтаж GPS-обладнання

Ми готові запропонувати клієнту:

  • Власну висококваліфіковану технічну команду, яка має серйозний професійний досвід з найрізноманітнішими видами автотранспорту та техніки (вантажівки, автобуси, спецтехніку, сільгоспмашини, приватні автівки), регулярно проходить авторизовані навчання та семінари;
  • Власну станція технічного обслуговування з усім необхідним устаткуванням для роботи з транспортними засобами будь-яких типів та габаритів;
  • Дві виїзні бригади, які можуть виїздити до замовника для проведення встановлення gps на машини, спецтехніку та інші транспортні засоби та також проводити сервісний супровід;
  • Протягом усього терміну користування супутниковим моніторингом FreeTrack, клієнти отримують техпідтримку та детальні консультації від наших спеціалістів;
  • !!! Окрім того ми проводимо встановлення gps-модулів та периферійних датчиків (ДРП, датчики температури, вологості, відеоспостереження) не лише клієнтам нашого сервісу FreeTrackgps-моніторинг, а й замовникам, котрі вирішили скористатися послугами інших операторів gps-контролю.
 

Щоб кожен потенційний користувач супутникового моніторингу міг докладно уявити комплекс технічних маніпуляцій з установки обладнання на траспортних засіб, нижче наводимо деталізовану інструкцію.

Процедура підключення gps трекера:

1. Підготовка обладнання

Встановлення трекера на авто, розпочинається з прошивки програмного забезпечення на прилад. Після того корпус опломбовується, перевіряється коректність функціонування ПЗ та налаштовується обумовлені замовником опції.

2. Передмонтажна огляд транспортного засобу

Попередньо проводиться огляд автомашини на предмет несправностей, які можуть вплинути на роботу встановлюваного обладнання, а потім визначається місце його інсталяції.

3. Визначення місця розташування GPS терміналe

Стандартні вимоги до місця установки ГЛОНАСС / GPS терміналів на авто:
  • точка розташування повинна бути прихована, не помітна для стороннього ока
  • при встановленні gps маяка треба подбати про конструктивну простоту під’єднання до електромережі
  • Увага! Пристрій не може перекриватись металевими поверхнями або елементами, позаяк супутниковий сигнал надходитиме із перешкодами чи взагалі не проникатиме.

4. Інсталяція 

Перед підключенням gps-терміналу, слід вставити SIM-карту у спеціальний слот приладу. Підключення до електроустаткування автомобіля здійснюється шляхом приєднання трьох дротів – почергово до «плюса», «мінуса» та до лінії АСС). Контакти ретельно заізольовуються та опломбовуються саморуйнівними пломбами, як протидія втручанню та неуповноважених осіб.

Завершується процес встановлення систем моніторингу транспорту пробним злиттям інформації на сервер та подальшою перевіркою її коректності.

Вартість монтажних робіт не залежить від вартості самого терміналу, а  від складності монтажного процесу, на який впливають: тип ТЗ (вантажівка, автобус, легковик, будівельна техніка, комбайн, тощо), технічний стан,  різновидність та кількість периферійних датчиків і .т.п.