Про компанію

Компанія “ КОМП’ЮТЕРІНФО ТА СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ” надає послуги по впровадженню і технічної підтримки системи GPS моніторингу FREE TRACK на території України і за її межами. У 2004 році ми активно почали розвивати систему і з тих пір FREE TRACK досягла значних успіхів в напрямку супутникового моніторингу транспорту. За період роботи на ринку GPS моніторингу ми розробили і впровадили власне програмне забезпечення, в якому враховуються побажання Клієнтів. Серверна частина здатна обслуговувати одночасно кілька тисяч одиниць транспорту. Інформація про транспортні засоби Клієнта зберігається протягом 1 року, що дає можливість здійснювати ретроспективний аналіз транспорту.

З кожним днем GPS моніторинг транспорту набуває все більшого поширення, що, в свою чергу, нагадує еволюцію комп’ютерної техніки і мобільних телефонів. У зв’язку з розвитком супутникових мереж відстеження об’єктів відповідна технологія цілком доступна і фінансово прийнятна як для організацій, задіяних у перевезеннях, логістиці та інших видах діяльності пов’язаних з роботою автотехніки, так і для окремих приватних осіб.

За бажанням клієнтів ми постійно розширюємо можливості програмного комплексу. В існуючій системі GPS моніторингу FREE TRACK реалізовано розподілений доступ до даних – кожен оператор-диспетчер Клієнта відстежує тільки своє безліч об’єктів. Інтерфейс системи розроблявся і змінювався протягом останніх років з урахуванням побажань замовників для максимальної зручності роботи. Ми готові взяти участь в обладнанні як рухомого складу підприємства, так і приватного авто пристроями навігації і запропонувати гнучку систему умов оплати за надані послуги та обслуговування.

Таким чином наша Компанія успішно працює на ринку послуг GPS моніторингу і зарекомендувала себе надійним партнером. Нашими постійними клієнтами є такі компанії як: ПСП «Ньютон», ПСП «Ньютон-Транс», ТОВ «Транс Логістик», ТОВ «Рошен-Гранд», ТОВ «Аутпост», Банк Київська Русь, ТОВ «Метал-Транзит» і багато інших.

Завдяки реальним переваг системи FREE TRACK, професіоналізму і злагодженій командній роботі персоналу, ми займаємо гідне місце на ринку послуг GPS моніторингу.

З повагою, директор Компанії “КОМП’ЮТЕРІНФО ТА СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ”

Про компанію