Контроль спецтехніки

FreeTrack™ контроль спецтехніки – це новітній професійний інструмент моніторингу роботи агрегатів спеціальної техніки та обліку мотогодин, що гарантує якісно вищий рівень оперативного управління для власників та менеджменту у будівельній, гірничо-добувальній, шляхоремонтній, сільськогосподарській, у сфері комунального господарства та багатьох інших сферах бізнесу. Контроль спецтехніки є профільною послугою, яка надається в комплексі з нашим сервісом супутникового моніторингу –  FreeTrack™ GPS-моніторинг.

Контроль спецтехніки

МИ надаємо операторам парків спецтехніки наступні можливості:

  • Відстежувати місцезнаходження та маршрут пересування кожної одиниці техніки в режимі «online». Дані висвітлюються у прийнятному форматі (на електронній мапі / графічний звіт).
  • Віддалено контролювати обсягів здійснених робіт загалом та функціонування агрегатних вузлів зокрема (кількість підйомів стріли крану чи ковша екскаватора, оберти міксера бетонозмішувача, к-сть завантажень/вивантажень самоскида, к-сть відвалів снігоприбиральної машини, тощо), як в реальному часі, так і ретроспективно, за будь-який обраний часовий проміжок (тиждень, місяць, квартал).
  • Унеможливити несанкціоноване використання техніки «у власних цілях» (водіями, виконробами, керівниками проміжних ланок, що бажають підзаробити «на ліво»).
  • Запобігати нецільовим витратам та перевитратам ПММ (чітка фіксація місця, часу та об’єму заправок (або «зливів»).
  • Дистанційно слідкувати за технічним станом машин – виявляти некоректне використання, перевантаження, пошкодження й т. п.
  • Підвищити безпеку тех-парку та виробничу дисципліну персоналу.
  • Вибудовувати взаємини замовник-виконавець, орендар-орендодавець ґрунтуючись на чіткій, зрозумілій та перевіреній інформації (виключити можливі розбіжності/суперечності в розрахунках).
  • Формувати спеціалізовану звітну документацію, графіки, комерційні пропозиції на базі 100% вірогідних даних, за будь-який хронологічний період.

Щоб приєднатися до сервісу FreeTrack™ контроль спецтехніки Вам необхідно:

  1. Встановити на техніку gps-трекер та необхідне периферійне обладнання (наша компанія має власне спеціально обладнане СТО та професійних техпрацівників, які проводять монтажні роботи, а також дві виїзні бригади, які здійснюють монтаж та обслуговування на місці вказаному замовником)
  2. Під’єднатись до системи FreeTrack™ gps-моніторинг (якщо ви на даний момент не є нашим Клієнтом)

Програмна платформа FreeTrack™, що є нашою власною розробкою, забезпечує обробку даних отриманих із бортового gps-обладнання та трансформує їх у прийнятний для користувача формат.

 

Зразки звітів по обліку мотогодин та роботи агрегатів:

Контроль спецтехніки

Контроль спецтехніки